Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2009

Ελαιόλαδο και ελιές - ALEA



Νέα είσοδος στην Online Expo για την έκθεση Τρόφιμα Ποτά και Βιολογικά Προϊόντα και ειδικότερα στην κατηγορία Ελαιόλαδο και ελιές από την εταιρία ALEA.

Εταιρικό προφίλ - ALEA

Η εταιρεία ΑΛΕΑ AE ξεκίνησε τον Μάρτιο 2009,μια μεγάλη και φιλόδοξη προσπάθεια, με μοναδική αποστολή τη παραγωγή των καλύτερων προϊόντων ελιάς.
Είναι πιστοποιημένη κατά ISO 22000:2009 και εφαρμόζει σύστημα ποιότητας HACCP, σε όλη τη διάρκεια της παραγωγικής διαδικασίας, η οποία γίνεται κάτω από τις πιο αυστηρές συνθήκες υγιεινής, διασφαλίζοντας απόλυτα τη ποιότητα του τελικού προϊόντος. Στα πλαίσια της πολιτικής για την ασφάλεια των προϊόντων, εφαρμόζει σύστημα ιχνηλασιμότητας.
Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να κερδίσει την εμπιστοσύνη και συνεργάζεται με τις μεγαλύτερες αλυσίδες σούπερ μάρκετ και μαζικής εστίασης στην Ελλάδα. Η εταιρεία πραγματοποιεί εξαγωγές ελαιολάδου και ελιών Καλαμών, στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, Βραζιλία, Ν Αφρική και Γαλλία. Είναι επίσης παραγωγός Βιολογικών προϊόντων, πιστοποιημένη από τη ΔΗΩ.

Εξασφάλιση Ποιότητας

Στον τόπο που είναι φημισμένος για τις ελιές και το λάδι του, θεωρούμε χρέος μας να παράγουμε το καλύτερο εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο. Για το λόγο αυτό, όλα τα προϊόντα μας προέρχονται από πρώτη ύλη, αποκλειστικά και μόνον από τη Λακωνική γη και έχουν πιστοποίηση AGROCERT για τη Προστατευόμενη Γεωγραφική Ένδειξη τους.