Τρίτη 24 Μαΐου 2011

Έκθεση τυριών φέτας και γαλακτοκομικών

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το online  περίπτερο της εταιρίας ΑΦΕΣ ΠΑΓΩΝΗ & ΣΙΑ Ο.Ε.


Προφίλ της εταιρίας

Η εταιρία ΠΑΓΩΝΗΣ εδρεύει στις Ερυθρές Αττικής και δραστηριοποιείται στον τομέα της παραγωγής τυροκομικών και γαλακτοκομικών προϊόντων για περισσότερο από 45 χρόνια. Διατηρώντας σταθερές και μακροχρόνιες σχέσεις με τοπικές συνεργαζόμενες κτηνοτροφικές μονάδες καθώς και με μονάδες της ευρύτερης περιοχής (Εύβοια, Βοιωτία κ.α.), έχει εξασφαλίσει τον πλήρη έλεγχο της ποιότητας της πρώτης ύλης σε όλα τα στάδια. Στο γεγονός αυτό συμβάλουν ουσιαστικά, αφενός η συχνή συνεργασία των παραγωγών με το τεχνικό προσωπικό της εταιρίας μας για θέματα διατροφής και διαχείρισης των ζώων, αφετέρου ο τελικός έλεγχος που γίνεται σε καθημερινή βάση στο πιστοποιημένο εργαστήριο αυτοελέγχου που λειτουργεί εντός της μονάδας. Και τα δυο αυτά στοιχεία εγγυώνται στο μέγιστο βαθμό την άριστη ποιότητα του γάλακτος πριν αυτό περάσει στο στάδιο της μεταποίησης.

Η βαθιά γνώση της οικογένειας Παγώνη σε ότι αφορά την γαλακτοκομία καθώς και η τεχνογνωσία του προσωπικού της εταιρίας μας, αποτελούν συστατικά στοιχεία μιας επιτυχημένης πορείας και άριστων σχέσεων εμπιστοσύνης τόσο με τους καταναλωτές όσο και τους συνεργάτες μας.

Τα προϊόντα της εταιρίας ΠΑΓΩΝΗΣ διανέμονται σε ένα δίκτυο μεγαλύτερο των 300 συνεργαζόμενων καταστημάτων τροφίμων στην Ελλάδα (Στερεά Ελλάδα, Μακεδονία και Νησιά) ενώ τον τελευταίο χρόνο δραστηριοποιείται και σε αγορές του εξωτερικού έχοντας συνάψει συνεργασίες με εισαγωγείς σε Αμερική και Γερμανία.

Βασικό μέλημα της οικογένειας Παγώνη είναι ο σεβασμός στις παραδοσιακές μεθόδους παραγωγής των γαλακτοκομικών και τυροκομικών προϊόντων, καθώς και η στήριξη των συνεργαζόμενων ελληνικών κτηνοτροφικών μονάδων σε θέματα ποιότητας προκειμένου να εξασφαλίσει για τον καταναλωτή τη μέγιστη ασφάλεια και ποιότητα των προϊόντων της.