Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012

Νέα προϊόντα φέρνει στο ράφι η ΕΒΟΛ



Δύο νέα προϊόντα λανσάρει εδώ και λίγο χρονικό διάστημα η ΕΑΣ Βόλου και ήδη έχουν βρει ιδιαίτερη αποδοχή από το καταναλωτικό κοινό. Πρόκειται για ένα νέο τυρί και ένα νέο ελαφρύ πρόβειο γιαούρτι 2% που υπάρχουν στα περισσότερα ράφια των σούπερ μάρκετ σε πολύ χαμηλές τιμές!

Σε ό,τι αφορά το τυρί αυτό είναι… τρία σε ένα καθώς είναι μια μίξη πρόβειου, γίδινου και αγελαδινού γάλακτος που προσφέρουν μια πολύ ελαφριά αλλά και συγχρόνως νόστιμη και ανεπαίσθητα πικάντικη φέτα.

Σύμφωνα με τον Πρόεδρο της ΕΑΣ Βόλου Νικήτα Πρίντζο δεν περιέχει πολλά λιπαρά, από τις πρώτες μέρες της κυκλοφορίας του έτυχε ευρείας αποδοχής, ενώ ο ίδιος έλαβε πολύ θετικά και ενθαρρυντικά μηνύματα.


Η φέτα διατίθεται σε συσκευασίες 400γρ., 2 κιλών σε τάπερ, 4 κιλών, 8 και 16 κιλών και η τιμή του είναι ιδιαίτερα προσιτή και χαμηλή σε σχέση με τις υπόλοιπες φέτες, ενώ σε ό,τι αφορά το καινούργιο γιαούρτι αυτό είναι πρόβειο και ελαφρύ με μόλις 2% λιπαρά, ενώ και αυτό έχει γίνει πολύ αγαπητό στους καταναλωτές.

«Προσπαθούμε να μην επαναπαυόμαστε και να προσφέρουμε στον κόσμο καινούργια προϊόντα πάντα με την ποιότητα και τις χαμηλές τιμές που χαρακτηρίζουν την ΕΒΟΛ» σημειώνει ο Νικήτας Πρίντζος, ο οποίος δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο μεγάλο έργο που υλοποιεί η ΕΑΣ Βόλου σχετικά με την εγκατάσταση φωτοβολταϊκών πάρκων που αυτή την στιγμή ήδη ολοκληρώθηκε και συνδέθηκε με την ΔΕΗ αυτό στις στέγες της γαλακτοβιομηχανίας, ενώ μέσα στον ερχόμενο μήνα ξεκινά η κατασκευή άλλων 6 ισχύος 100Κw το κάθε ένα σε εκτάσεις στο Στεφανοβίκειο, τον Άγιο Δημήτριο και τον Άγιο Γεώργιο.