Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2011

Στην έκθεση τροφίμων και ποτών OnlineExpo η εταιρία "ΜΙΝΕΡΒΑ"





Ποιοί είμαστε;

Με ημερομηνία ίδρυσης το 1904, η Μινέρβα αποτελεί την παλαιότερη εταιρεία παρασκευής βρώσιμων ελαίων και μαγειρικών λιπών στην ελληνική αγορά ενώ παράλληλα είναι μέλος του Ομίλου εταιρειών PZ Cussons. Η ανώτερη ποιότητα της εταιρείας μας είναι ευρέως αναγνωρισμένη στην απαιτητική ελληνική αγορά, όπου σήμερα κατέχουμε ηγετική θέση στην αγορά του εξαιρετικού παρθένου ελαιολάδου και του πυρηνελαίου. Τα προϊόντα που επιλέγουμε να παράγουμε είναι συνδεδεμένα με την ελληνική γεωργική παράδοση και τις αυθεντικές γεύσεις βάσει των διατροφικών αξιών της διάσημης μεσογειακής διατροφής.
Από το 1950, η Μινέρβα εξάγει τα προϊόντα της και στις 5 ηπείρους. Η διανομή των προϊόντων πραγματοποιείται μέσω ενός τεράστιου δικτύου διανομής, το οποίο δίνει την ευκαιρία στον καταναλωτή (σε όλον τον κόσμο) να γνωρίσει την πραγματική γεύση του ελαιολάδου και την ποιότητα των ελληνικών προϊόντων.
Για το σκοπό αυτό, η εταιρεία έχει δημιουργήσει ένα «καλάθι» ελληνικών παραδοσιακών προϊόντων - βασικών συστατικών της μεσογειακής κουζίνας - με στόχο να καταστήσει την επωνυμία της, πρεσβευτή της ποιότητας των ελληνικών προϊόντων.
Ο συνδυασμός του κλίματος της Ελλάδας, της θάλασσας, του ήλιου, καθώς και η τεχνολογία που χρησιμοποιείται για την παραγωγή των προϊόντων Μινέρβα, εγγυάται την αυθεντικότητα και την ποιότητα των προϊόντων που αγοράζει ο καταναλωτής.
Η επιτυχημένη είσοδος σε διαφορετικές προϊοντικές κατηγορίες καθώς και η πρόσφατη επέκταση στην αγορά των βιολογικών προϊόντων, τοποθετούν τη Μινέρβα μεταξύ των κορυφαίων ελληνικών εταιρειών τροφίμων.

Τα βραβεία μας

Διακρίσεις για τo "Χωριό" της Μινέρβα στον διαγωνισμό iTQi Awards 2011 !!!
Tα βραβεία διοργανώνονται από το International Taste & Quality Institute, μία ανεξάρτητη, διεθνή διοργάνωση που αναδεικνύει και προωθεί την κορυφαία γεύση τροφίμων και ποτών απ’ όλο τον κόσμο.
5 βραβεία στις κατηγορίες ελαιόλαδου, τυριού και βιολογικών, ανάμεσα σε πλήθος ελληνικών και διεθνών συμμετοχών!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: