Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2011

Η "Μακεδονική Γή" στην έκθεση τροφίμων και ποτών Onlineexpo.gr


Προφίλ της εταιρίας

Από το 1963 η εταιρία "Μακεδονική Γη" μεταποιεί λαχανικά σε άλμη (τουρσιά), βασισμένα σε παραδοσιακές Μακεδονικές συνταγές.
Η πείρα της πρώτης γενιάς σε συνδυασμό με τις γνώσεις και τον δυναμισμό της δεύτερης έχει σαν αποτέλεσμα την άριστη γεύση και ποιότητα των προϊόντων της.
Το 1998, η "Μακεδονική Γη" ολοκλήρωσε τη νέα μονάδα της στο 20ο χλμ. Ε.Ο. Καβάλας - Ξάνθης στη ΒΙ.ΠΕ. Καβάλας. Οι νέες κτιριακές εγκαταστάσεις έκτασης 5.500m² (που περιλαμβάνουν ψυκτικούς θαλάμους, χώρους παραγωγής με σύγχρονα μηχανήματα, αποθήκες & γραφεία) τηρούν όλους τους κανόνες υγιεινής και ασφαλείας της Ευρωπαϊκής Ένωσης.


Το 2006 η εταιρία υλοποιεί επενδυτικό πρόγραμμα που περιλαμβάνει επέκταση των εγκαταστάσεων κατά 1000m² με νέες γραμμές παραγωγής και μεγαλύτερους χώρους αποθήκευσης ετοίμων προϊόντων καλύπτοντας πλέον κτιριακές εγκαταστάσεις συνολικής επιφάνειας 6.500m².
Η επιλογή του χώρου εγκατάστασης της μονάδας έγινε με κριτήριο την μικρή απόσταση από την εύφορη πεδιάδα του Νέστου για την τροφοδοσία φρέσκων και άριστης ποιότητας λαχανικών όλων των ειδών.
Η "Μακεδονική Γη" παράγει διάφορα λαχανικά σε άλμη (τουρσιά), όπως: Πιπεράκια, αγγουράκια, κόκκινες πιπεριές ψητές, λιαστές τομάτες ,κάπαρη, τοματάκια, ελιές, αμπελόφυλλα, πίκλες (ποικιλία λαχανικών) κ.α., σε συσκευασίες όπως: βάζα , σακκούλες pvc , μεταλλικά - πλαστικά δοχεία και βαρέλια για βιομηχανική χρήση.
Επιπλέον η εταιρία το 2004 πιστοποιήθηκε με το σύστημα ISO-22000:2005 που τηρεί από την D.Q.S. - HELLAS και με συνεχείς χημικούς και μικροβιολογικούς ελέγχους, κρατά σταθερά ψηλά την ποιότητα και την ασφάλεια των προϊόντων της. Στην προσπάθεια αναβάθμισης των συστημάτων πιστοποίησης, η εταιρία, πλέον από τον Αύγουστο του 2011 λειτουργεί με βάση τα διεθνή πρότυπα IFS & BRC του οίκου TUV NORD.
Η "Μακεδονική Γη" διαθέτει ένα σημαντικό μέρος των προϊόντων της στην ελληνική αγορά μέσω εμπόρων, αντιπροσώπων και αλυσίδων σούπερ μάρκετ, ενώ ένα άλλο μέρος το εξάγει σε διάφορες χώρες όπως Γερμανία, Ολλανδία, Βέλγιο, Σουηδία, Αγγλία, ΗΠΑ, Αυστραλία, Σαουδική Αραβία και άλλες. Παράλληλα δραστηριοποιείται και στον τομέα των προϊόντων ιδιωτικής ετικέτας συσκευασιών ραφιού και catering διατηρώντας ένα σημαντικό πελατολόγιο στην εσωτερική αγορά.
Δείτε το online περίπτερο της εταιρίας Μακεδονική Γή

Δεν υπάρχουν σχόλια: