Πέμπτη, 5 Ιανουαρίου 2012

Στην έκθεση τροφίμων και ποτών Onlineexpo η ΕΑΣ Πατρών


Μία ακόμη σημαντική Ελληνική εταιρία για τα προϊόντα της η "ΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ" προστέθηκε στην έκθεση τροφίμων και ποτών OnlineExpo.

Προφίλ

Η ιστορία της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Πατρών, ξεκινά με την ίδρυσή της το 1918. Οι καλλιεργητές της περιοχής Αχαίας διέκριναν ήδη από τότε την αναγκαιότητα της συνεταιριστικής ιδέας και ενώθηκαν, έτσι ώστε να δημιουργήσουν όλες εκείνες τις απαραίτητες προϋποθέσεις για την παραγωγή και την προώθηση των προϊόντων τους.

Μετά από πολλά χρόνια, η παράδοση αυτή συνεχίζεται με εξειδικευμένες γνώσεις, σύγχρονες τεχνολογίες οινοποίησης και πάνω απ’ όλα με τον ίδιο πάντα ξεχωριστό ενθουσιασμό, αποτελώντας τη μεγάλη εγγύηση ποιότητας των εκλεκτών κρασιών της "ΠΑΤΡΑΪΚΗΣ".

Η έδρα της εταιρείας βρίσκεται στην Πάτρα, την 4η σε πληθυσμό πόλη της Ελλάδας, 500 μ. από το καινούριο λιμάνι, που αποτελεί και την κυριότερη πύλη εισόδου στην Ελλάδα από τη Δύση. Διαδραματίζοντας ανέκαθεν ένα πολυσήμαντο ρόλο - οικονομικό, πολιτιστικό και κοινωνικό - η Πάτρα αποτελεί επιπλέον ένα σημαντικό κέντρο για την επίσκεψη περιοχών με ιδιαίτερο αρχαιολογικό ενδιαφέρον, όπως η Ολυμπία, οι Δελφοί, οι Μυκήνες, η Επίδαυρος, η Αθήνα…

Στις μέρες μας, η "ΠΑΤΡΑΪΚΗ" διαθέτοντας σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό και εφαρμόζοντας τις πλέον προηγμένες μεθόδους καλλιέργειας και επεξεργασίας, οινοποιεί παραδοσιακές ποικιλίες σταφυλιών, που ευδοκιμούν αποκλειστικά στην ευρύτερη περιοχή της Πάτρας. Με αποτέλεσμα, τα κρασιά των ποικιλιών αυτών να έχουν κερδίσει, αλλά και να συνεχίζουν να καταξιώνονται καθημερινά, στις προτιμήσεις των φίλων καταναλωτών του καλού κρασιού στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Η "ΠΑΤΡΑΪΚΗ ΟΙΝΟΠΟΙΙΑ" διαθέτει σήμερα μια μεγάλη και πλήρη ποικιλία κρασιών, που καλύπτουν με τις πλούσιες γεύσεις και τα εξαιρετικά τους αρώματα, ακόμα και τα πιο απαιτητικά γούστα. Οίνοι ξηροί, ημίξηροι και ημίγλυκοι, οίνοι επιτραπέζιοι και ονομασίας προελεύσεως και φυσικά, τα φημισμένα σε όλο τον κόσμο κρασιά Μαυροδάφνη Πατρών και Μοσχάτο Πατρών, συνθέτουν τη δυναμική, πολύπλευρη παρουσία της εταιρείας. Το ιδανικό κλίμα της περιοχής, σε συνδυασμό με τις αυστηρές προδιαγραφές καλλιέργειας, πάντοτε υπό την επιτήρηση ειδικευμένων γεωπόνων, έχουν σαν αποτέλεσμα τη δημιουργία ξεχωριστών κρασιών, που βρίσκουν την αναγνώριση στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο.

Περισσότερα από 20.000 στρέμματα αμπελώνων καλλιεργούνται με ιδιαίτερη φροντίδα από τους συνεταιριστές παραγωγούς, στην ευρύτερη περιοχή του Νομού Αχαίας, αποτελώντας την αποκλειστική πηγή πρώτης ύλης σταφυλιών της για οινοποίηση.

Οι Συνεργαζόμενοι αμπελοκαλλιεργητές μας πιστοποιήθηκαν από τον οίκο TUV HELLAS ότι εφαρμόζουν ορθή γεωργική πρακτική στην καλλιέργεια και έλαβαν Πιστοποιητικά Ποιότητας AGRO 2-1, AGRO 2-2.

Δείτε το περίπτερο της εταιρίας

Δεν υπάρχουν σχόλια: