Παρασκευή 2 Ιουλίου 2010

Έκθεση για τα επαγγελματικά έπιπλα

Διοργανώνεται από την Online Expo για πρώτη φορά στην Ελλάδα, διαδικτυακή έκθεση για τα επαγγελματικά έπιπλα.

Ανεβάσαμε live την www.onlineexpo.gr, ένα διαδικτυακό κόμβο με θεματικές online εκθέσεις όπου τα επαγγελματικά έπιπλα δεσπόζουν και έχουν την δική τους έκθεση.

Η onlineexpo.gr σας επιτρέπει να:

·      Να δημιουργήσετε άμεσα και γρήγορα το δικό σας online περίπτερο (το οποίο είναι σύμφωνα με τις ανάγκες σας) και να δημιουργήσετε το δικό σας εταιρικό προφίλ παρουσιάζοντας μια ολοκληρωμένη εικόνα προς τα έξω.
·      Αποκτήστε ένα τοπικό και διεθνές κοινό επισκεπτών,
·      Επεκτείνετε το πελατολόγιό σας σε τοπική και παγκόσμια κλίμακα,
·      Προωθήστε την επιχείρησή σας 365 ημέρες το χρόνο,
·      Προωθήστε νέα προϊόντα και υπηρεσίες με γρήγορο και αποτελεσματικό τρόπο,
·      Βελτιώστε την εικόνα και την αναγνωρισιμότητα της εταιρίας σας,
·      Αυξήστε την αποτελεσματικότητα της διαφήμισής σας, μειώνοντας το κόστος.


Στις ήδη ανεπτυγμένες οικονομίες, οι διαδικτυακές εκθέσεις φαίνεται να διαδραματίζουν έναν συνεχώς αυξανόμενο και ζωτικής σημασίας ρόλο στο marketing mix των εταιριών που προωθούν τα προϊόντα τους, παρέχοντας επί 24ώρου βάσεως τη δυνατότητα προώθησης, διαφήμισης, επαφής με νέους πελάτες και κατά συνέπεια εμπορικών συναλλαγών τόσο σε τοπικό όσο και σε διεθνές επίπεδο.

Στις αναπτυσσόμενες χώρες, οι διαδικτυακές εκθέσεις αποτελούν τον ταχύτερο τρόπο μετάδοσης νέων τεχνολογιών και προϊόντων στην παγκόσμια αγορά.
Πιστεύουμε πως η εξωστρέφεια των Ελληνικών επιχειρήσεων πρέπει να είναι ουσιαστική Εθνική Προτεραιότητα εδώ και πολλά χρόνια, ενώ αδιαμφισβήτητα η γνώση, η πληροφορία, η επαγγελματική διαδικτύωση και η συνεργασία είναι τα βασικά συστατικά για την ανάπτυξη της προόδου της καινοτομίας και του κέρδους.

Η onlineexpo.gr φιλοδοξεί να γίνει ο Νο. 1 εθνικός προορισμός για τα επαγγελματικά έπιπλα και ο ισχυρός σύμμαχος των Ελληνικών εταιριών. Γι’αυτό επισκεφτείτε το site, δημιουργήστε το δικό σας online περίπτερο και εταιρικό προφίλ, και δημοσιεύστε τα προϊόντα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια: