Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2010

Νέα είσοδος στην Online Expo η εταιρία Greek Farm


Λίγα λόγια για την εταιρία

Η GREEK FARM είναι εταιρεία παραγωγής επεξεργασίας και τυποποίησης έξτρα παρθένου ελαιολάδου και βρώσιμων ελιών, από την περιοχή της ορεινής Κορινθίας.

Η εταιρεία καθοδηγείται από ένα όραμα, αποστολή, αξίες, αρχές και στρατηγική. Θέτει υψηλούς στόχους και προσπαθεί να τους κατακτήσει αργά και σταθερά. Θέτοντας ως πρωταρχικό στόχο την καλύτερη ποιότητα σε συνδυασμό με την προσιτή τιμή, καταφέρνουμε να αντεπεξέλθουμε στην ανταγωνιστικότητα της σημερινής εποχής.

Χρόνια η αγροτική παραγωγική μας οικογένεια, ασχολείται με την επιλογή και στη συνέχεια τη συγκομιδή του εκλεκτότερου καρπού, ούτω σώστε να έχουμε τη κατά το δυνατόν καλύτερη ποιότητα ελαιολάδου με ιδιαίτερα γευστικά χαρακτηριστικά.

Το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο "ΜπαρμπαXρήστος", παράγεται στην περιοχή της ορεινής Κορινθίας από ποικιλίες ελιάς "Μανάκι" και "Μεγαρίτικες" (Λαδοελιές), οι οποίες συνδυάζουν μία ιδιαίτερη βουτυρώδης γεύση. Συνδυάζοντας την παράδοση και όλες τις τεχνικές μεθόδους του σήμερα, έρχεται στο τραπέζι μας να μας προσφέρει μία ξεχωριστή γευστική απόλαυση, περικλείοντας όλα τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται ο οργανισμός μας.
Η τυποποίηση του αποτελεί το επισφράγισμα μιας ολόκληρης

Δεν υπάρχουν σχόλια: