Πέμπτη 28 Οκτωβρίου 2010

Νέα είσοδος στην Online Expo η εταιρία Nikolopoulos Estate που ασχολείται με το ελαιόλαδο και τις ελιές

Παρουσίαση - Προφίλ του κτήματος

Το Κτήμα Νικολόπουλου είναι μια οικογενειακή επιχείρηση και βρίσκεται 30 χλμ δυτικά της Καλαμάτας στα Διόδια του νομού Μεσσηνίας.
Αποτελείται από 100 στρέμματα με 2.000 ελαιόδεντρα που καλλιεργούνται με πιστοποιημένο βιολογικό τρόπo από τη ΔΗΩ.



Το γλυκό κλίμα της περιοχής, το υψόμετρο των 400m και το ασβεστούχο έδαφος είναι ιδιαίτερα ευνοϊκά για την καλλιέργεια της ελιάς και τη παραγωγή ενός ιδιαίτερου εξαιρετικού παρθένου ελαιόλαδου, με λεπτή φρουτώδη γεύση,αρωματικού, με την οξύτητα που είναι κύριος δείχτης ποιότητας να μη ξεπερνά το 0,3% σε ελαϊκό οξύ.


Έτσι ξεκίνησε με ενθουσιασμό η τυποποίηση και η διάθεση αυτού του πράσινου χρυσού του τόπου μας που φημίζεται σε όλο τον κόσμο.
Δημιουργήσαμε ένα τυποποιητήριο με όλες τις σύγχρονες προδιαγραφές με ανοξείδωτα δοχεία και ειδικά μηχανήματα και σύντομα το εξαιρετικό παρθένο βιολογικό ελαιόλαδο μας έφτασε να είναι κορυφαίο σε πωλήσεις στα βιολογικά καταστήματα της Αττικής καθώς και στην υπόλοιπη Ελλάδα.


Στη συνέχεια αγοράζοντας επιλεγμένο ελαιόλαδο και από τον τοπικό συνεταιρισμό και παραγωγούς μπήκαμε και στην αγορά του συμβατικού με την ίδια επιτυχία.
Στις περισσότερες πόλεις της Ελλάδας, σε τοπικά super market, καταλάβαμε μια περίοπτη θέση στα ράφια και στις πωλήσεις.

Κατόπιν ήρθαν και οι εξαγωγές σε αλυσίδες βιολογικών καταστημάτων στο Παρίσι.
Μετά στο Μόναχο της Γερμανίας και από εκεί και στην Ελβετία και Αυστρία. Ακολουθεί η Ρωσία, ο Καναδάς, η Ν.Αφρική,η Ινδία, η Βραζιλία.
Η διαβεβαίωση μας είναι ότι η αύξηση των πωλήσεων δε θα είναι ποτέ σε βάρος της ποιότητας, γιατί αυτή είναι η προσωπική μας ικανοποίηση.

Δείτε την παρουσίαση του κτήματος στην Online Expo

Δεν υπάρχουν σχόλια: