Πέμπτη 28 Οκτωβρίου 2010

Νέα είσοδος στον κλάδο των γαλακτοκομικών προϊόντων στην Online Expo η εταιρία ΟΛΥΜΠΟΣ

Λίγα λόγια για την εταιρία

Η Γαλακτοβιομηχανία Λαρίσης ΑΕ "ΟΛΥΜΠΟΣ" εδρεύει στο 16ο χλμ της Εθνικής οδού Λάρισας - Θεσσαλονίκης, στη Λάρισα. Στην καρδιά μιας ευρύτερης περιοχής η οποία εδώ και χρόνια φημίζεται για την κτηνοτροφία της και την παραγωγή γαλακτοκομικών προϊόντων. Και βέβαια αυτό δεν είναι τυχαίο. Οι κτηνοτροφικές μονάδες βρίσκουν εδώ τις ιδανικές συνθήκες για την εκτροφή των ζώων. 'Αριστο κλίμα και φυσική τροφή παρέχεται απλόχερα από τη φύση.




Η ΟΛΥΜΠΟΣ δεν αρκείται όμως μόνο σε αυτό. Όλο το προσωπικό των κτηνοτροφικών μονάδων που παρέχουν την πρώτη ύλη, το γάλα, εκπαιδεύονται στην εταιρία και ελέγχονται ώστε τα κοπάδια τους όχι μόνο να διατρέφονται με τους αυστηρότερους κανόνες υγιεινής, πέρα από τις κυβερνητικές υγειονομικές διατάξεις, αλλά και να εκτρέφονται με αγνές φυσικές τροφές χωρίς ίχνος μεταλλαγμένων ουσιών στη διατροφή τους.

Εμείς στην ΟΛΥΜΠΟΣ θεωρούμε ότι αυτή είναι μια αυτονόητη διαδικασία. Γιατί μόνο έτσι φτάνουν στον καταναλωτή, πραγματικά προϊόντα ανώτερης ποιότητας και αυτό είναι και η προσωπική μας ηθική δέσμευση.

Και είμαστε υπερήφανοι γι' αυτό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: