Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2011

Η εταιρία "ΑΤΤΙΚΗ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ Α. ΠΙΤΤΑΣ ΑΕΒΕ" στην έκθεση τροφίμων και ποτών της OnlineExpo


Μπορείτε να δείτε το online περίπτερο της εταιρίας


Σύντομο προφίλ της εταιρίας

Η ΑΤΤΙΚΗ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ είναι η μεγαλύτερη εταιρεία μελιού στην Ελλάδα. Ιδρύθηκε το 1928 από τους Αλέξανδρο και Παναγιώτη Πίττα με στόχο να κάνει προσιτό το εκλεκτό Ελληνικό μέλι σε όλη την Ελλάδα αλλά και τον κόσμο. Είναι η πρώτη εταιρεία που προσέφερε επώνυμα το ελληνικό μέλι σε μικρές συσκευασίες με την μάρκα ΑΤΤΙΚΗ. Σήμερα το μέλι της εταιρείας ΑΤΤΙΚΗ είναι συνώνυμο της ποιότητας, της ασφάλειας, της Ελληνικότητας και της ανώτερης γεύσης και έχει κερδίσει την προτίμηση των καταναλωτών και ηγετική θέση στην Ελληνική αγορά.

Η εταιρεία ΑΤΤΙΚΗ επιλέγει εκλεκτές ποικιλίες ελληνικού μελιού από 2.000 μελισσοκόμους και το προσφέρει επώνυμα στις μάρκες: ΑΤΤΙΚΗ, ΦΙΝΟ και ΝΕΚΤΑΡ. Διαθέτει ένα από τα πιο σύγχρονα εργαστήρια στην Ευρώπη για τον έλεγχο και την διασφάλιση της ποιότητας του μελιού της και διατηρεί τμήμα Ανάπτυξης Μελισσοκομίας, που προσφέρει συμβουλευτική υποστήριξη και εκπαίδευση στους συνεργάτες μελισσοκόμους, εξελίσσεται συνεχώς στηριζόμενη στις αξίες των ιδρυτών της για ποιοτικά προϊόντα με σεβασμό στον άνθρωπο και το περιβάλλον.

Επιπλέον συνδυάζει το μέλι με άλλα ελληνικά προϊόντα και προσφέρει παραδοσιακά εδέσματα όπως ο Χαλβάς, (κλασσικός και μόνο με μέλι), το Ταχίνι (κλασσικό και με μέλι), Υποβρύχια , Λουκούμια αλλά και προϊόντα της μέλισσας , φρέσκια Γύρη και φρέσκο Βασιλικό πολτό.

Ειδικότερα στο μέλι η ΑΤΤΙΚΗ προσφέρει μια πλήρη γκάμα ποικιλιών της Ελληνικής φύσης ώστε να καλύπτει κάθε καταναλωτική προτίμηση, φέρνοντας κοντά στον καταναλωτή όλο τον πλούτο και τις γεύσεις της Ελληνικής φύσης. Συγκεκριμένα:

    •    Mέλι ΑΤΤΙΚΗ, εκλεκτό Ελληνικό μέλι ανώτερης γεύσης από θυμάρι αγριολούλουδα και βότανα της Ελληνικής φύσης
    •    Μέλι ΦΙΝΟ, εκλεκτό Ελληνικό μέλι δάσους
    •    ΑΤΤΙΚΗ Ελληνικό Μέλι Ελάτης
    •    ΑΤΤΙΚΗ - Ελληνικό Νησιωτικό θυμαρίσιο μέλι
    •    Μέλι ΝΕΚΤΑΡ - Ελληνικό μέλι Πεύκο, Ανθέων και Ανθέων Κωνοφόρων


Δεν υπάρχουν σχόλια: