Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2011

Έκθεση ελαιολάδου και ελιάς της OnlineExpo η εταιρία "Υληέσσα"


Ένα πάθος … Το ελαιόλαδο!

Η Υλήεσσα ιδρύθηκε από μία οικογένεια με πάθος για την υγιεινή διατροφή επενδύοντας στην αξία της παράδοσης του νησιού της Ζακύνθου και στο αγαθό που τόσο πλούσια παρέχει: Το ελαιόλαδο.
Η λέξη Υλήεσσα χρησιμοποιήθηκε από τον Όμηρο στο έπος του "Οδύσσεια". Ο Όμηρος με τη λέξη αυτή περιγράφει μια περιοχή που είναι δασώδης και πυκνόφυτη. Αυτή ακριβώς η περιγραφή ταιριάζει απόλυτα στη Ζάκυνθο, το πιο πράσινο και εύφορο νησί του Ιονίου πελάγους.

Η ίδρυση της εταιρίας έγινε στη Ζάκυνθο, γνωστή για την παραγωγή του καλύτερου σε ποιότητα ελαιολάδου στο κόσμο, της παγκοσμίως ξακουστής ποικιλίας ελιάς "Κορωνέϊκη".
Η Υλήεσσα είναι πλήρως εναρμονισμένη με όλα τα εθνικά πρότυπα και με εγκαταστάσεις που τηρούν όλες τις προδιαγραφές συστήματος διαχείρισης ποιότητας, εξασφαλίζοντας για τους πελάτες μας άριστες συνθήκες παραγωγής και εμφιάλωσης γιατί:
    •    Με την εμπειρία μας και τους συνεχείς ελέγχους επιλέγουμε τα καλύτερο ελαιόλαδο της περιοχής και το μεταφέρουμε στις εγκαταστάσεις μας.
    •    Αποθηκεύουμε το ελαιόλαδο σε ανοξείδωτες δεξαμενές σε συνθήκες ελεγχόμενου περιβάλλοντος.
    •    Το ελαιόλαδο εμφιαλώνεται με αυστηρές προδιαγραφές που έχουν σκοπό την υγιεινή και την ασφάλεια του καταναλωτή.
    •    Διενεργούνται συχνοί ποιοτικοί έλεγχοι.
    •    Ακολουθούνται πιστά όλες οι απαραίτητες προϋποθέσεις για την παραγωγή και εμφιάλωση του Εξαιρετικού Παρθένου Ελαιόλαδου.
Η ποιότητα του ελαιολάδου μας, μας επιτρέπει να σας εγγυηθούμε την απόλυτη ικανοποίησή σας.

Δείτε το online περίπτερο της εταιρίας στην έκθεση ελαιολάδου και ελιάς της OnlineExpo

Δεν υπάρχουν σχόλια: