Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2011

Η Βίγλα Ολύμπου στην Έκθεση τυριών φέτας και γαλακτοκομικών της OnlineExpo


Η ΒΙΓΛΑ ΟΛΥΜΠΟΥ Α.Ε.Β.Ε. είναι εγκατεστημένη στην Ελασσόνα, περιοχή γνωστή για την μακρόχρονη τυροκομική της παράδοση, πασίγνωστη για την εξαιρετική ποιότητα των τυριών της. Ιδρύθηκε το 1990 και από το 1997 είναι 100% θυγατρική εταιρεία του Ομίλου VIVARTIA-ΔΕΛΤΑ.

Τα κυριότερα προϊόντα που παράγονται από τη ΒΙΓΛΑ ΟΛΥΜΠΟΥ Α.Ε.Β.Ε. είναι η Φέτα Π.Ο.Π., το Κασέρι Π.Ο.Π., και το Ημίσκληρο τυρί. Για την παραγωγή των τυριών Προστατευόμενης Ονομασίας Προέλευσης χρησιμοποιείται αιγοπρόβειο γάλα εξαιρετικής ποιότητας, το οποίο εξασφαλίζει η VIVARTIA-ΔΕΛΤΑ, αξιοποιώντας το πιο καλά οργανωμένο και σύγχρονο δίκτυο συλλογής γάλακτος στην Ελλάδα.
Οι εγκαταστάσεις παραγωγής καταλαμβάνουν έκταση  6250τμ και έχουν δυνατότητα επεξεργασίας γάλακτος που ξεπερνά τα 100.000Kg ημερησίως, πάντοτε κάτω από τις υψηλότερες προδιαγραφές ποιότητας και υγιεινής. Η πλήρως αυτοματοποιημένη παραγωγική διαδικασία, το έμπειρο, εξειδικευμένο και καλά εκπαιδευμένο προσωπικό και οι αυστηρότατες διαδικασίες ελέγχου της ποιότητας σε όλα τα στάδια παραγωγής, αποτελούν το συγκριτικό πλεονέκτημα της ΒΙΓΛΑ ΟΛΥΜΠΟΥ. Το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα, που προσφέρουν αυθεντική γεύση και μοναδική απόλαυση στους λάτρεις του τυριού σε όλο τον κόσμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: