Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2011

Η εταιρία "ΑΛΦΑ ΓΕΥΣΗ ΕΔΕΣΜΑΤΑ" στην έκθεση τροφίμων και ποτών OnlineExpo


Προφίλ της εταιρίας "ΑΛΦΑ ΓΕΥΣΗ ΕΔΕΣΜΑΤΑ"

Η εταιρεία ΑΛΦΑ ΓΕΥΣΗ ΕΔΕΣΜΑΤΑ ΑΒΕΕ, με διακριτικό τίτλο ‘ΑΛΦΑ ΓΕΥΣΗ’, ιδρύθηκε το 1998, με αντικείμενο εργασιών την παραγωγή παραδοσιακών σαλατών. Σκοπός της εταιρείας είναι η παραγωγή υγιεινών και νόστιμων σαλατών με προτεραιότητα πάντα στην ποιότητα.
Η εταιρεία παράγει και διαθέτει πολλά είδη σαλατών όπως: Τυροκαυτερή, Τυροσαλάτα, Τζατζίκι, Κοπανισμένη, Χτυπητή, Τυροκαυτερή με Ελιά, Ρώσικη, Μαγιονέζα, Ουγγαρέζα, Κηπουρού, Αγιορείτικη, Μελιτζανοσαλάτα, Βουδαπέστη, Ταραμοσαλάτα, Πάπρικα, Καβουροσαλάτα, Γιαουρτοτύρι με Φέτα, Γιαουρτοτύρι με Φέτα και Πράσινη Ελιά, Γιαουρτοτύρι με Φέτα και Λιαστή Ντομάτα, Τονοσαλάτα, Πατατοσαλάτα και Σκορδαλιά.

Έχει αναπτύξει σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας και Ασφάλειας Τροφίμων σύμφωνα με τα πρότυπα: ΕΛΟΤ ΕΝ ISO 9001:2000 και ELOT EN ISO: 22000:2005, BRC και IFS έτσι ώστε να διασφαλίζεται πλήρως η ασφάλεια των προϊόντων.

Τα προϊόντα διατίθενται σε συσκευασίες των 3Kg, 2Kg, 1Kg, 450g και 250g, όπως επίσης και σε οποιαδήποτε συσκευασία, ανάλογα με τις ανάγκες των πελατών.


Δείτε το online περίπτερο της εταιρίας

Δεν υπάρχουν σχόλια: